Deelnemers informatie

Jaarlijks doen er meer dan 100 scouts uit Den Haag mee met de Regionale Scouting Wedstrijden (RSW). Om de organisatie van dit grote evenement in goede banen te leiden, vindt je hier alle informatie die voor de deelnemers van de RSW van belang zijn. Lees alles goed door zodat je voorbereid bent en niet voor verassingen komt te staan.

Wie?

De RSW is bedoeld voor alle scouts tussen de 11 en 15 jaar uit Den Haag. Het maakt niet uit of je een land of waterscout bent, het wordt hoe dan ook hartstikke gezellig. Alle jongens en meiden zijn welkom, zolang je maar bij een scoutinggroep bent aangesloten!

Wat?

De RSW is een regionaal weekend waardoor we met meer dan 100 scouts een nachtje zullen kamperen. Niet zomaar, want het is één grote wedstrijd! Patrouilles/Rondes/Bakken die hun best doen om bij de top 2 van Den Haag te eindigen zodat ze hierna mee mogen doen met de Landelijke Scouting Wedstrijden tijdens Pinksteren. Maar er zijn ook groepjes die juist hard hun best doen om laatste te worden of die gewoon voor de gezelligheid mee doen.

Wanneer?

In "Aftellen tot de RSW..." kun je zien hoeveel dagen het nog duurt totdat de RSW van start gaat. Dat betekend dat het weekend van 16 t/m 17 april duurt. Ieder wordt om zaterdag ochtend op de locatie verwacht op zaterdag ochtend en op zondag middag kan iedereen weer opgehaald worden. De tijden worden later bekend gemaakt.

Waar?

Dit jaar wordt de RSW op het Scouting kampeerterrein het Bieslandsebos gehouden in Pijnacker/Nootdorp. Op de onderstaande Google maps kaart is te zien waar dat precies ligt. Op de pagina Locatie en parkeren kun je zien waar het mogelijk is om te parkeren.