Locatie en parkeren

Dit jaar (2018) zullen we de RSW op een locatie houden die bij vele scoutinggroepen al bekend is. We gaan namelijk de RSW houden op het Scouting Kampeerterrein het Bieslandse Bos

Bieslandse Bos

Het scouting kampeerterrein is een kampterrein gelegen tussen Pijnacker en Nootdorp. Dicht bij de Dobbeplas biedt dit kampeerterrein een mooie omgeving om te kamperen. Meer informatie over het terrein kun je vinden op www.bieslandsebos.nl/

Adres

Het Kampeerterrein het Bieslandse Bos ligt op het volgende adres: Noordweg 101, 2641 ZA Pijnacker.

Voorzieningen

Om tot een geschikte kampeerlocatie te komen voor de RSW, stelt de RSW-commissie eisen aan het terrein. Zoals sainitaire voorzieningen, ruimte kampvuurkuil en nog een aantal eisen. Her Bieslandse Bos is een terrein die aan deze eisen voldoet en ligt dichtbij Den Haag.

Routebeschrijving (Auto)

Volg de onderstaande route beschrijving om bij het kampterrein te komen:

1. Neem op de A12 richting Utrecht afslag 5 richting Nootdorp. Deze afslag ligt direcht na het Prins Clausplein.
  2. Aan het einde van de afslag staan stoplichten. Ga hier rechtsaf en volg de ruime bocht naar beneden.
  3. Beneden aan de bocht, bij het benzine station, staan stoplichten. Sla hier rechtsaf.
  4. Vervolg de weg alsnaar rechtdoor over de Hoofdweg.
  5. Vervolg de weg tot aan de de molen. Ga over de rotonde naar links richting Pijnacker over de Oudeweg.
  6. De Oudeweg gaat over in de Noordweg. Zodra je de fietstunnel over bent, bevindt zich een kleine parkeerplaats aan de rechterhand. Deze behoort tot het kampterrein. (De ruimte om te parkeren is beperkt en zal deels al bezet zijn door de organisatie & leiding. We raden iedereen daarom aan om te parkeren bij Restaurant Buytenhout en het stuk richting het kampeerterrein te lopen)