Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!

Gouden jurytips

We gaan natuurlijk voor veel lol en gezelligheid, maar uiteindelijk draait het ook om de punten! De jury loopt het hele weekend rond om kampjes te beoordelen, eten te proeven, en vooral punten uit te delen. Aan elk groepje mogen we vele punten weggeven, maar zoals altijd krijgen jullie die niet zomaar…

Willen jullie graag weten hoe jullie ploeg de RSW kan winnen? Lees de onderstaande gouden tips van de jury dan goed door:

  • Gezelligheid en goede samenwerking binnen de ploeg staan bij de jury hoog in het vaandel. De jury heeft een ‘scoutfit controle moment’ bij de start van de hike. Zorg dat alle ploegleden uniform zijn. (uniform betekent gelijk, dus allemaal dezelfde scoutfit, dezelfde das met allemaal een dasring, en dezelfde ploeglinten)
  • Wij komen graag kijken hoe mooi jullie tent erbij staat! Zorg dus dat jullie tent mooi strak staat, dat de tent dicht kan en dat de tent ten alle tijden netjes opgeruimd is! Gebruik het materiaal waar het voor bedoeld is en zorg dat jullie een plekje maken om de materialen op te bergen.
  • Maak het jezelf gemakkelijk en zorg voor mooie stevige keuken. Een stevig werkblad en een keukenzeil dat niet te laag hangt zal jullie puntenaantal fors doen stijgen. Verder kijken wij naar de hygiëne op jullie kampterrein en kijken we of jullie veilig werken.
  • De juryleden houden erg van lekker eten. Graag willen we van jullie geweldige kookkunsten meegenieten. Na het koken willen we graag jullie creatie beoordelen op thema en smaak. Natuurlijk letten we ook op hygiëne tijdens het bereiden van de maaltijd. Misschien kun je nog nadenken over thema aankleding bij je maaltijd?
  • Versier jullie kampje zodat het helemaal in het thema past. Vergeet ook je themakleding niet!
  • In het begin van de RSW gaan we alle klokken gelijk zetten! Het is handig als er binnen de ploeg twee werkende horloges zijn.
  • Om 23.00 uur moeten we helaas stil zijn op het terrein, de jury komt langs jullie tenten sluipen om te luisteren of we niets horen!
  • Mocht je tijdens de RSW vragen hebben aan de jury stel ze gerust…. (we bijten niet). Wij hebben erg veel zin in de RSW, en wensen alle ploegen heel veel plezier, gezelligheid, samenwerking, gezonde concurrentie en sportiviteit toe.


Groetjes,

Team Jury RSW

P.s. Wij zijn misschien omkoopbaar!

Aftellen tot de...

RSW 2018 14.04.2018 09:00

Kalender

No events

Facebook