Beoordeling en Skills

Tijdens de RSW strijden jullie onderling om het beste groepje uit Den Haag en bij de eerste twee te eindigen. De eerste twee mogen namelijk naar de Landelijke wedstrijden. De jury zullen de groepjes beoordelen op hun skills, samenwerking, technieken, sfeer etc. Op die manier proberen zij onpartijdig een oordeel te geven hoe goed een groepje het doet tijdens de RSW.

Onderstaande opsomming laat zien op welke onderdelen er beoordeeld wordt. Zorg er voor dat je voor alle onderdelen goed aandacht besteeds om zo veel mogelijk punten binnen te halen. De verdeling tussen alle onderdelen is qua puntenaantal niet voor elk onderdeel gelijk. Voor de één kun je meer punten binnen halen dan bij de ander.

Jury onderdelen:

• Fotomoment
  • Kampopbouw
  • Diverse activiteiten (spel)
  • Hike
  • Koken
  • Kampafbraak
  • Aankleding van kampement/personen
  • Hoe lief jullie 's nachts zijn

Bij de inschrijving van de RSW mogen jullie aangeven op welk onderdeel jullie een joker willen inzetten. Dat kan op de volgende onderdelen: Kamperen, Hike, Koken of Spel. Blijkt het dat het onderdeel waarop jullie de joker ingezet hebt, de meeste punten percentage binnen haalt, dan krijgen jullie op dat onderdeel bonuspunten.

Aan het einde van het weekend wordt de balans opgemaakt en wordt het duidelijk welke groepjes bij welke onderdelen goed zijn in hun vaardigheden, kennis en samenwerking. Per onderdeel zijn er prijzen te winnen, maar de mooiste is natuurlijk de hoofdprijs van de RSW!

Ga jij de uitdaging aan en win jij de Regionale Scouting Wedstrijden van dit jaar?!?